tytaniczny
hmmm zastanawia mnie jedna cecha polakow mozna zaczac temat o czym kolwiek np o hobby zaiteresowaniach nalogach miedzy czasie pojawia sie mrowi a i tak na koniec bedzie o polityce //
cos w tym jest jednak ze mowi sie ze polityka to najwieksza ku...(prostytutka)i do tego jaka nachalna hahahaha no i zawsze temat na gowno zejdzie ))
po cholere wam ta irlandia bo tuskowi byla potrzebna byscie go wybrali i mogl pozbyc sie blizniakow zlodzieji zeby sam krasc )
hobby=zubr zaiteresowanie=piwo nalog=alkoholizm u mnie wszystko jest proste hahaha )
tytaniczny
a czy ktos twierdzi ze jest problem???
przeczytalem i odpisalem to co slina mi na jezyk przyniosla )
tytaniczny
6 dzien bez fajki // a na paluszki slone to juz patrzec nie moge ale za to sprzyja to pisaniu na forum i denerwowaniu was ale sami przyznajcie mieliscie tutaj za slodko az was mdlilo od wzajemnego zrozumienia i milosci
mod sie nie nudzi a tak czul sie niekochany niechciany i sie zastanawial czy to ma wogle sens bycie tym modem i dzieki mnie znalazl odpowiedz znalazl sens bycia mode teraz bedzie ostro pracowal by mnie wykopsac
wiec mili koledzy nie chwalac sie moje rece lecza
Ty za cel nr 1 stawiasz sobie wylecenie z tego forum czy jak? Już co najmniej drugi post, w którym o tym piszesz. Mnie tam od niczego nie mdliło, bo nikt sobie nie słodził. Były głupie gadki, były też docinki, nie wiem za bardzo o czym teraz piszesz. Modom też nie za bardzo zależało i zależy chyba na tym, żeby cokolwiek robić ponad to, co robią teraz, więc nie wiem, czy nie przeceniasz się Jeszcze póki co ani jeden post nie został usunięty, jeszcze ani jedno ostrzeżenie z tego co zauważyłem nie zostało wręczone, więc rozwiń temat, bo nie wiem o czym piszesz teraz...
tytaniczny
to mialo byc dowcipne ... takie mam poczucie humoru
))
MacKill napisał:
Praqol napisał:
A to przepraszam, ja z powodów osobistych ostatnio średnio łapię żarty.
a co się stało?
ja tam cierpliwy jestem więc próbuj dragon, próbuj...
no w takich momentach to się nie dopytuj... jak będzie chciał to sam napisze nic na siłę...
tytaniczny
...no i porazka 7 dzien i zapalilem psia mac od jutra nowe odliczanie mam nadzieje ze nie polegne znowu tak szybko (((
...po cholere wam ta irlandia bo tuskowi byla potrzebna byscie go wybrali i mogl pozbyc sie blizniakow zlodzieji zeby sam krasc )...
hehehehe święte słowa
3mam kciuki, obyś rzucił te fajki, jestem duchem z tobą