drunk-dragon napisał:
...no i porazka 7 dzien i zapalilem psia mac od jutra nowe odliczanie mam nadzieje ze nie polegne znowu tak szybko
(((
odstaw alkohol będzie łatwiej:)
kornel85 napisał:
drunk-dragon napisał:
...no i porazka 7 dzien i zapalilem psia mac od jutra nowe odliczanie mam nadzieje ze nie polegne znowu tak szybko
(((
nie masz litości....
tytaniczny
kornel85 napisał:
drunk-dragon napisał:
(((
o w morde nawet nie zdawalem sobie sprawy ze tak bardzo mnie nie lubisz !!!
chlopie eutanazje odrazu mi zaproponuj psia mac co ja ci takiego zrobilem ??? ehhhh szkoda gadac ide po zubra bo na trzezwo to ja takich postow nie moge czytac...
MacKill napisał:
lisu jak Ty żeś nigdy fajki w zębach nie trzymał to co Ty tu pomożesz...
Ja pomogę duchowo
@Arek
Czasami jest dobrze wstrzymać powietrze ehhehe
mistrzowski
tak, ja powstrzymywalem w miniony piatek, do tego 2,75 L na 5-ciu.... sie dzialo, to glowa mala
Ostatnio edytowany przez Kwiato_PMP (2009-03-10 23:20:22)
tytaniczny
@mackill hehe sam sobie wstrzymoj to powietrze ja wiem ze ty bys chcial mnie wykonczyc i zakopac odrazu bym tu wiecej zadnego posta nie napisal ale mac powiadam ci ze tak cie polubilem ze za swiatow bede cie odwiedzal )))))
@kwinto cos nam sciemniasz bo od pewnego czasu od kiedy polska przystapila do europy to nie ma juz tej piatki na koncu jest 0,5; 0,7; 1 literek oczywiscie jest mniejszy litraz i wiekszy ten wiekszy to kombinacje tych trzech pojemnosci co o nich pisalem wiec tej piatki na koncu za diabla nie moze byc klamczuszku ))
@ alvred po co wstrzymujesz powietrze z fajkami? mi mozesz powiedziec wiesz ja tutaj robie za terapeute ludzie mi sie spowiadaja ze swoich slabosci niedoskonalosci itd ale o ty nie mowmy... porozmawiajmy o tych fajkach co nam napisales i postaramy sie razem rozwiazac ten problem tak mnie zastanawia jak wstrzymujesz to powietrze z tymi fajkami to te papierosy lykasz w calosci czy gryziesz i przezuwasz ??? jak to robisz zanim zaczniesz wstrzymywac powietrze koniecznie musisz o tym napisac... )))
@donlisu a ty nie podawaj takich pomyslow mackilowi bo tylko robisz mu nadzieje ))
p.s.
nowe odliczanie mamy pierwszy dzien ////////
mistrzowski
kwiAto -to na poczatek klamczuszku... ;p
rzeczywiscie 2,7 L - po prostu przyzwyczajenie ze starego litrażu tak samo jak na 200ml wciaz mowie cwiartka
tytaniczny
mackiss co za radosc??? "P
propo nałogów...
nie wiem co jest grane od pewnego czasu jak rano nie wypije kawy po Turecku to jeszcze śpie a jak wieczorem nie wychyle browarka to zasnąć nie mogę , jakieś rady kolegów alkoholików??