nadprzyrodzony
ania90 napisał:
Na pewno się uda
dziękuję i życzę sukcesów Aniu:)
nadprzyrodzony
prondzyn napisał:
ochman86_PMP napisał:
No to gramy w 1/16, zobaczymy czy uda się dotrzeć do 1/8 jak dwa sezony temu
Ochman... ograłeś mnie
Powodzenia dalej
Przepraszam
nadprzyrodzony
Eiinaar napisał:
Ania od razu trafiła na rywala z górnej półki Casta ograć łatwo nie będzie. A w pobliżu dostrzegłem jeszcze kilka potencjalnie groźnych zespołów: Alafholicy, Krowa czy Stal Końskie...
Ochman chyba troszkę łatwiej w II rundzie, w III też potencjalni rywale nie budzą takiej grozy. Jest szansa na ćwierćfinał, a tam zapewne Warta Luboń lub Sójczanka
Z osób, które ewentualnie mogą korzystać z tego forum to z Kornelem gra Slepya (o ile się nie mylę były vice-prezes i zasłużony federat). Ale tu się udziela, zatem czeka go kara![]()
Fajne spotkanie to Rozpruwacze - Archive Team (zobaczymy w damskim pojedynku ile warci są naprawdę Rozpruwacze). Ponadto polecam 268482663 (Praqol - MacKill), oraz Wilhelm - Nobody76...
Jeśli uda mi się śledzić mecze to napewno pojedynki są warte "obejrzenia", ale wątpię żebym miał dostęp do neta więc liczę wyłącznie na swoją komórkę i relację znajomej
Zobaczymy jak to wyjdzie, ja chciałbym zagrać w 1/8, na więcej mnie nie stać niestety...
Moi zawodnicy sa szczęśliwi po obronieniu pierwszego miejsca w lidze więc spodziewam się dobrej gry Przez dwa sezony dochodziłam do 1\8 finału więc jestem dobrej myśli niech Casta się martwi jak mnie ograć hihhi:)
nadprzyrodzony
No ja niestety przesadziłem tym razem szkoda bo mogłem pokombinować trochę żeby gwiazdki obniżyć
szału nie ma...
błyskotliwy
Jakoś mi się udało
Żeby ziomek mój nie dostał czerwonej, to miałbym prawdopodobnie 1 gola w plecy
Z Casia teraz też będzie trudno, wsio ustawione już macie?
Castlevana_PMP napisał:
Jakoś mi się udało
Żeby ziomek mój nie dostał czerwonej, to miałbym prawdopodobnie 1 gola w plecy
Z Casia teraz też będzie trudno, wsio ustawione już macie?
Cast, tutaj już wszyscy odpadli...
Chyba, że teraz się odezwie jakiś tajemniczy uczestnik spoza federki, który się jeszcze ostał w pucharze
Idziesz na mistrzostwo czy raczej na luzie podchodzisz do udziału w PPMP?