Ja grywam w HT czasem w PESa z Budyńkiem
dawno juz nie gralem w nic innego... juz mnie w sumie do tego nie ciagnie, ale dawniej sporo grywalem... szczegolny sentyment mam do gier: Mafia i Fallout Tactics.
WE WILL NEVER DIE BECAUSE WE ARE UNITED
ach jak przypomnę sobie ileż to alkoholu się przelało z okazji różnego rodzaju turniejów w PESa to aż się łezka kręci... Mam nadzieje, że żółte ludziki z Konami wezmą się do roboty i wyciągną przy okazji nastepnej ed. (która już tuż, tuż...) serię z marazmu w który popadła... dla mnie osobiście najlepsza była V. ach żeby nie te irytujące faule to byłby "najlepsza piłaka kopana na konsole best ever!"
Polecam też
(PC) Zeusa - Pana Olimpu. dla mnie świetna strategia!
(PSX) Harvest Moon'a - jak ktoś nie widział to powiem tylko tyle, że to grzech wołający o pomstę do nieba! gra cierpi na syndrom jeszcze jednego dnia
(PSX/PS2) MGS- przygody Snake'a i wszystko jasne! chociaż malkontenci mogą powiedzieć, że to filmy interaktywne
(PS2/PC) GTA: Vice City - muza wgniotła mnie w fotel! moim skromnym najlepsza część GTA!
no i oczywiście...
(PC)Wiedźmin - Przygody Białego Wilka, które przerosły moje oczekiwania! polecam!
budyniek napisał:
ostatnio zrobiliśmy sobie z prondzynem mistrzostwa świata w pesie. ja oczywiście wygrałem;)
Wiedźmin - Przygody Białego Wilka to jest ta druga częśc?
Nie, to jest chyba ta pierwsza 9tylko tytuł jakiś dziwnie rozbudowany). Jak wpisałem w google Wiedźmin Przygody Białego Wilka to wyskoczyły jakieś dziwne strony, między innymi recenzja gry. Nie ma z tego co wiem drugiej części.
Cos jeszcze z fantastyki czytujesz?
starałem się po myślnikach dać swój opis do gierki i oprócz pierwszego tytułu tak to właśnie należy czytać.
co do drugiej części Wiedźmina to też natknąłem się w necie na jakieś info. o tym ale narazie to chyba tylko spekulacje(chociaż oczywistym jest, że gra po tak dużym sukcesie nie zamknie się w jednej części). chłopaki teraz dłubią przy przenosinach na konsole i ponoć po tej operacji dopiero zabierają się za drugą część...
MacKill napisał:
...(PSX) Harvest Moon'a - jak ktoś nie widział to powiem tylko tyle, że to grzech wołający o pomstę do nieba! gra cierpi na syndrom jeszcze jednego dnia
...
ooo widze że i ty kamilu wiesz co dobre pamiętam jak łupałem w to na PSX, z kolegami łupaliśmy nie miłosiernie, i jeszcze te zabawy na podworku w farmea ehhehe
Jeszcze nie tak dawno sciągnąłem na kompa ale niestety to już nie to