drunk-dragon napisał:
ja tez chce polechtac twoja proznosc
wracaj wracaj gdzie kolwiek z kim kolwiek ale wracaj zeby nie bylo smutno mi samemu bez ciebie
oczywiscie mowie o poszczeniu w poscie i nie piciu piwa... -twoje zdrowie
)
a ty to zaczynaj się udzielać na wewnetrznym bo 2 czy 4 posty tam w porównaniu do tego co ty tutaj wyprawiasz... trochę blado...
tytaniczny
tytaniczny
jakis nabor by sie przydal do tego forum bo wy juz mnie na tyle znacie ze juz sie wam cisnienie nie podnosi po moich postach a to wcale nie jest takie fajne wiec moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego te typy z drugiego forum tutaj nie zagladaja???
ja mam pomysl trzeba wybrac jednego kto bedzie odpowiedzialny za nabor do tego forum a jak sie nie sprawdzi to bedzie przez tydzien musial dostarczac rogacza dla smoka ))
nie wiem czy to wazne lub nie ale w dziale "przywitaj sie" panuje:
cccccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaa
błyskotliwy
To moja wina, ja miałem się tym zająć między innymi, ale napotkałem na kilka przeciwności i zakrętów w życiu, dlatego nie miałem głowy zabierać się za to...
Teraz po zjeździe już będzie wszystko ustabilizowane i ostatni raz obiecuję, że się za to zabiorę.
Sorki, że nie zrobiłem tego wcześniej...
tytaniczny
castlevana zycie to same zakrety i nie przepraszaj wazne bys sam sobie nie mial niczego -lub niewiele- do zarzucenia
pamietaj nie jestesmy ogolem jednym z wielu trybow w maszynie zwanej spoleczenstwem tylko zajebiscie wazna jednostka wiec glowa do gory i udowodnij sam sobie jaki jestes zajefajny )))
twoje zdrowie bialostocczaninie )
błyskotliwy
Dzięki za miłe słowa
Przy najbliższej okazji Twoje zdrówko również wzniosę
tytaniczny
quzwa jak u mnie w tyrce nic sie nie zmieni to w maju mam "szanse" splynac do kraju gdzie trawka jest dozwolona... do tyrki ((
tylko sie upic ...psia jego mac !!!