a mam prośbe wkleicie na ogólne forum te pary jakie bedą grały ze sobą teraz....bo tez mnie to ciekawi:).....a za tydzień FC N-J... chyba będzie tak samo interesujący jak ten grupowy mecz.... już myśle nad składem na Kwiato w końcu to walka o półfinał
powodzenia wszystkim:)....cała "grupa śmierci" w 1/4...a w półfinale na pewno już jedna też....albo ja albo Kwiato
Ostatnio edytowany przez Citwus (2009-04-15 18:40:26)
Citwus napisał:
a mam prośbe wkleicie na ogólne forum te pary jakie bedą grały ze sobą teraz....bo tez mnie to ciekawi:).....a za tydzień FC N-J... chyba będzie tak samo interesujący jak ten grupowy mecz....
już myśle nad składem na Kwiato w końcu to walka o półfinał
powodzenia wszystkim:)....cała "grupa śmierci" w 1/4...a w półfinale na pewno już jedna też....albo ja albo Kwiato
1\8 Finału 15.04.2009
Mecz 1 : Smalec (262545)–10 - KS Straconka (868350)-6 (221172817)
Wynik 2 : 1 [34.5/37-38.5/37] w meczu 2:4 AWANS : SMALEC
Na specjalne życzenie Citwusa!!! Dziękuje za mecz, ale to ja zagram z zespołem prezesa o półfinał!
prosze o przeliczenie gwiazdek bo zagrałem na 37 według tego co ja widze i licze...coś jest nie tak kto policzył ze 38,5????? i na jakiej podstawie??? Ktoś chyba sie obawia Straconki.......bo akurat o 1,5 gwiazdki pomyłka...tak akurat zebym 2-1 przegrał....choćbym niewiem jak liczył i każdy to powie wychodzi 37 sory Kwiato gramy na Siebie...czy chcesz czy nie...
Ostatnio edytowany przez Citwus (2009-04-15 21:06:56)
Citwus napisał:
prosze o przeliczenie gwiazdek bo zagrałem na 37 według tego co ja widze i licze...coś jest nie tak kto policzył ze 38,5????? i na jakiej podstawie??? Ktoś chyba sie obawia Straconki.......bo akurat o 1,5 gwiazdki pomyłka...tak akurat zebym 2-1 przegrał....choćbym niewiem jak liczył i każdy to powie wychodzi 37 sory Kwiato gramy na Siebie...czy chcesz czy nie...
Jako główny zainteresowany potwierdzam, że Straconka zagrała na 37* (niestety dla mnie). Również proszę o wypowiedź o organizatorów.
mistrzowski
Dla scislosci powyzsza sprawa wyjasniona na korzysc kolegi Citwusa.
A teraz moje gorzkie żale w kierunku Praqola - mojego fwaoryta !! KAMIL WHY??
Zapomniałem ustawić karnych...
Taką mi wylosowałem drabinkę, że ja się Ciebie powinienem pytać why? Było blisko, prawie samego Chemika ograłem, zabrakło na prawdę niewiele. Gdyby nie te jego kontuzje, przez które mu się skład wzmocnił, to może skończyłbym to w regulaminowym czasie...
mistrzowski
Spoxik, wierzylem w Ciebie, bo poznalem sie na Twoim zmysle taktycznym
Panowie APEL: sporo osob swego czasu deklarowalo dolozenie symbolicznych 10 zl do zakupu Pucharu dla zwyciezcy. Niestety teraz gdy pora na to przyszla wplacily 2 osoby(Wilu-10 i nasz staly fundator nagrod erbe-30). Bardzo prosze zainteresowanych dolozeniem swojej cegielki do naszego Pucharu o kontakt z Safarem, ktory zbiera pieniadze poprzez HT-maila lub GG 8360394.
Dzieki