Kwiato_PMP napisał:
Grupy poprawione Praqolku ;p Juz wiem kto zajmie sie organizacja kolejnej edycji ;F
Co do stadionow Alvred dzis wczesnym rankie przygotowal liste stadionow wraz z ID wszystkich uczestnikow
Gdzie można znaleźć tą listę stadionów? Na jakich zasadach rzucić wyzwanie rywalowi? Z tego co przeczytałem gdzieś na forum to musi być neutralny stadion, który znajduję się w regionie z którego nie pochodzi mój zespół, ani przeciwnika.
Wreszcie jak to jest z podziałem dochodów z takiego meczu?
mistrzowski
no wlasnie, a co z regionami, wstyd sie przyznac choc co prawda szukalem tego w regulach i w zasadzie nie znalazlem,ale dla pewnosci: jesli gram w swoim regionie, to mam przewage czy nie??
Kwiato_PMP napisał:
no wlasnie, a co z regionami, wstyd sie przyznac choc co prawda szukalem tego w regulach i w zasadzie nie znalazlem,ale dla pewnosci: jesli gram w swoim regionie, to mam przewage czy nie??
ty kwiato... takich żeczy...
bez lipy nawet naj lepszym się zdarza...
Kwiato_PMP napisał:
Grupy poprawione Praqolku ;p
Tylko które?
2.Kolejka 25.03.2009
Wisła Bydgoszcz - Kozacy Ostrołęka [matchid=xxx] :
Ks-Środa - KP "Byki" Grudziądz [matchid=xxx]/quote]
Tego gościa ni cholery nie ma w mojej grupie... 2 kolejka to Wisła - ja, Środa - KozacyOstatnio edytowany przez Praqol (2009-03-13 22:57:00)
Takich dwóch, jak całe PMP, to nie ma ani jednego.
mistrzowski
juz ;p
ja juz na 1 kolejke mam zagryche czy napinać sie i wystawić mieszany skłąd czy odpuścić i nastawić się na awans z 3 miejsca bo nie boje się o kontuzje a nie chce oslabiac skladu bo dwa koljene mecze ligowe decyduja o awansie zapewne wiec jest duzo do stracenia ai sam nie wiem a z 2 strony fajnie by bylo porwac praqolowi pkt co nie bedzie łatwe zapewne albo przegrac tylko 1 bramka hehe