Kwiato_PMP napisał:
mimek szukaj, szukaj. rozsylalismy HT-maile z info-chyba ze ktos Cie niechacy pominal.
;/
Do Temat Wysłane
mimek
PPMP 05.03.2009
tak w roli wyjaśnienia wiadomość nawet odczytana była
A Wy zamiast odpowiedzieć wprost, to się czaicie jak partyzanci na oddział niemiecki...
Co do losowania, ja na swoją grupę nie narzekam, mam jakieś szanse wyjść przynajmniej A, że się składa z aktywnych graczy, to też plus
Zapewne neutral, przy takich turniejach przewaga gospodarza miałaby szczególne znaczenie.
A, że jak w jaki sposób? Znajdujesz stadion w regionie nie Twoim i nie Twojego przeciwnika, kopiujesz id i wyzywasz swojego oponenta na stadionie innym i wklejasz skopiowane id, chyba, że nie o to Ci chodziło...
Praqol napisał:
Zapewne neutral, przy takich turniejach przewaga gospodarza miałaby szczególne znaczenie.
A, że jak w jaki sposób? Znajdujesz stadion w regionie nie Twoim i nie Twojego przeciwnika, kopiujesz id i wyzywasz swojego oponenta na stadionie innym i wklejasz skopiowane id,
Nic dodać nic ująć
MacKill napisał:
Ty Kamil ale to tak trochę głupio z buciorami na oby stadion, nie uważasz?
ZAZWYCZAJ NIKT NIE protesstuję ... nie pamiętam jak z pieniędzmi było ale chyba po połowie...
ja spotkam się z erbe a grupa do wyjścia, mam nadzieje, że to się uda
A co do stadionow, to jak rozumiem gramy na polskich ??
Donlisu napisał:
ja spotkam się z erbe a grupa do wyjścia, mam nadzieje, że to się uda
A co do stadionow, to jak rozumiem gramy na polskich ??
chyba na polskich by nie było machlojek ... w innych krajach to i godziny meczy inne...
No faktycznie godziny inne. Teraz jak sprzedałem 2 pomów to nie bardzo będę miał kogo wystawiać do pomocy
Mam takie pytanko z innej beczki, mam nadzieje, że Kamilo nie usunie
kogo kupić czy 28-29 mistrz poma z zad podankami czy jakiegoś 30-31 tytana-nieźemskiego poma ??
jak wiadomo Ci drudzy mają bardzo wysokie ceny i taki tytan wnieszie dużo więcej do pomocy niż mistrz ??
MacKill napisał:
Ty Kamil ale to tak trochę głupio z buciorami na oby stadion, nie uważasz?
No to wystosowujesz najpierw notę z prośbą o użyczenie stadionu ewentualnie, jak masz blokady moralne co do tak perfidnego wykorzystania murawy innego usera
Kasa i tak i tak idzie po pół dla grających, po za tym to takie klepcioki, że nawet dla X ligi to nie wzmocnienie kasy klubowej
Pedant, bo nie chce mieć dziury w terminarzu? Ja wiem, jaki Wy macie plan, Wy mnie chcecie szans na zdobycie punktów pozbawić, co by mnie szybko z pucharu usunąć