Albo Zidane, bez stawów kolanowych, jak to kiedyś stwierdził Szpakowski
A teraz zagadka: dlaczego z fantastycznej kontry rodzą się aż 3 kontrataki? Ostatnio mnie to bardzo zdziwiło, może ktoś tutaj mi da odpowiedź.
Praqol napisał:
A teraz zagadka: dlaczego z fantastycznej kontry rodzą się aż 3 kontrataki? Ostatnio mnie to bardzo zdziwiło, może ktoś tutaj mi da odpowiedź.
może to były dwie kontry , a jedna to ewentowa??
PS: jest jakaś liczba np mistrzowska kontra to szansa 90% na 3 normalne kontry... ??
tytaniczny
to jest matrix tego nie da sie zrozumiec to trzeba pokochac i poczuc ))))
Właśnie specjalnie to sprawdzałem, zwykłe 3 kontry z fantastycznego poziomu. Możesz nawet sprawdzić, ostatni pucharowy mecz Slavcia to jest.
Właśnie nie wiem, jaki jest ten przelicznik, w sumie jeśli przy 10/20 poziomie już jest max. kontr, to chyba coś nie halo? Ja byłem już pewny, że po dwóch kontrach, to on może już tylko na eventa liczyć, a się okazało, że jest inaczej.
ps. Teraz przyszło mi do głowy: być może jeden kontratak w cudowny sposób dostał po za taktyką? Takie kontry czasem się w zwykłym spotkaniu rodzą, tylko czy to jest w przypadku gry z kontry możliwe?
Praqol napisał:
ps. Teraz przyszło mi do głowy: być może jeden kontratak w cudowny sposób dostał po za taktyką? Takie kontry czasem się w zwykłym spotkaniu rodzą, tylko czy to jest w przypadku gry z kontry możliwe?
tak jak najbardziej:) to może trafić się każdemu bez względu na kolor skóry , wagę , płeć , czy wyzwanie...
kontra ewentowa już mi kiedyś du.e uratowała... hehe
a co do poziomu10/20 kontry to jesteś pewien że 3 występują ??
tak jak najbardziej:) to może trafić się każdemu bez względu na kolor skóry , wagę , płeć , czy wyzwanie...
To ja wiem, że kontra przy innych taktykach może się przytrafić i ekipie bez obrońców, ale czy jest możliwa także, jak się kontrę gra?
kontra ewentowa już mi kiedyś du.e uratowała... hehe
Za kontrę eventową uważasz taką, która się tak ni z gruchy ni z pietruchy przytrafia, czy o jakiej teraz mówimy?
a co do poziomu10/20 kontry to jesteś pewien że 3 występują ??
No jak Slavcio przy fantastycznej kontrze, czyli jak w mordę strzelił 10 poziomie na dwadzieścia, bo tyle mamy poziomów w ht, dostał 3 zwykłe kontrataki, no to coś w tym musi być Z tym, że ja byłem pewien do niedawna, że na 3 kontry to trzeba wypracować lekko mistrzowską grę z kontry... Cóż, człowiek się całe życie uczy, jak ktoś mądry już tu na forum napisał
drunk-dragon napisał:
to jest matrix tego nie da sie zrozumiec to trzeba pokochac i poczuc
))))
Ja jestem Neo kontry, dla mnie nie ma nic niemożliwego
Tak serio grywam kontre i gdy miałem błyskotliwy-mistrzowski poziom kontry to nie pamiętam ani azu abym dostał więcej niż 3 kontry.
tytaniczny
chyba ze przeciwnik tez gral z kontry ))
gral juz ktos w te strzaly z dystansu???
A uważasz, że ktoś ma pod to drużynę? Ja to raz na oczy widziałem, gość sobie spieprzył mecz, który był być może do zremisowania
A co chcesz o tych strzałach z dystansu wiedzieć?
tytaniczny
psia mac rezerwowy bramkaz mi leci .... mam pytanko jakiego bramkarza kupilibyscie tak za 2 000 000 ???
błyskotliwy
O matko, przez pomyłkę kupiłem takiego gracza:
Tommy Igelhult [playerid=71955457]
lat 29, dni 46, następne urodziny: 01.06.2009
Narodowość: Sverige
Stan formy kiepski, stan kondycji zadowalający
Jest przyjemny, zrównoważony i szlachetny
Poziom doświadczenia olśniewający, przywódca zadowalający.
Właściciel: real cocoricò (od 13.03.2009 (7/38), 2t)
Wskaźnik TSI: 163 700
Pensja: 1 117 488 (931 240 ) zł/tydzień w tym premia 20%
Kartki: 0
Kontuzje: zdrowy
Specjalność: gra głową
Kondycja: zadowalający Bramkarz: fatalny
Rozgrywanie: boski Podania: przeciętny
Skrzydłowy: nędzny Defensywa: zadowalający
Skuteczność: słaby St.fragmenty: nędzny
Termin: 27.03.2009 17:33
Cena wywoławcza: 0 zł
Najwyższa oferta: 444 000 zł złożona przez Exstasy
Jego pensja mnie zrujnuje
Będę go musiał wystawić w lidze i od razu opchnąć, żeby nie dotrwał do kolejnego tygodnia, bo będę mega stratny, a tak to może się uda chociaż na 0 wyjść. (e: nie uda, bo w sobotę aktualizacja pensji ) Ale ze mnie koleś oO
Smoku, na jak długo ma być ten bramkarz?
Ostatnio edytowany przez Castlevana_PMP (2009-03-27 17:01:36)
tytaniczny
wywal go co prawda stracisz troszke mamony ale mniejsza to bedzie strata niz mial bys mu zaplacic pensje !!!
co do bramkarza to nie mam pojecia bo wogle jeszcze nie inwestuje w obrone ale jak juz dam te 2 banki to bede chcial by troszke u mnie pogral //
Castlevana_PMP napisał:
O matko, przez pomyłkę kupiłem takiego gracza:
Tommy Igelhult [playerid=71955457]
lat 29, dni 46, następne urodziny: 01.06.2009
Narodowość: Sverige
Stan formy kiepski, stan kondycji zadowalający
Jest przyjemny, zrównoważony i szlachetny
Poziom doświadczenia olśniewający, przywódca zadowalający.
Właściciel: real cocoricò (od 13.03.2009 (7/38), 2t)
Wskaźnik TSI: 163 700
Pensja: 1 117 488 (931 240 ) zł/tydzień w tym premia 20%
Kartki: 0
Kontuzje: zdrowy
Specjalność: gra głową
Kondycja: zadowalający Bramkarz: fatalny
Rozgrywanie: boski Podania: przeciętny
Skrzydłowy: nędzny Defensywa: zadowalający
Skuteczność: słaby St.fragmenty: nędzny
Termin: 27.03.2009 17:33
Cena wywoławcza: 0 zł
Najwyższa oferta: 444 000 zł złożona przez Exstasy
Jego pensja mnie zrujnuje
Będę go musiał wystawić w lidze i od razu opchnąć, żeby nie dotrwał do kolejnego tygodnia, bo będę mega stratny, a tak to może się uda chociaż na 0 wyjść. (e: nie uda, bo w sobotę aktualizacja pensji) Ale ze mnie koleś oO
Smoku, na jak długo ma być ten bramkarz?
no to się wkąpałeś... możesz go potrzymać za dwa lata zacznie mu pensja spadać hehe
ale może go nie wystawiaj w niedziele... bo kontuzje dostanie wtedy to już porażka by była... a może lepiej jak byś go zwolnił?? zastanów się tylko szybko...
Już lepiej go wystawić na środę, przed puchar, spora szansa, że nawet bardzo stratny na nim nie będzie (nie licząc pensji...). Transfer wręcz fantastyczny