Mrówki, piękne hobby...
Toż to w tej federce są sami przyszli alkoholicy, a nie Mistrzowie Polski, choć jedno wcale nie wyklucza drugiego
Nie chce wiedzieć co to się będzie na tym słynnym już zlocie działo
mistrzowski
rozwin temat, bo ciekawie brzmi
Nooo, mrówka, owad taki. Gryzie i wstrzykuje kwas mrówkowy, takie cholerstwo co później szczypie Chyba, że to nie ja miałem rozwijać, co jest prawdopodobne, bo to nie ja ekspert od tego jestem
E: dziwnym trafem po wejściu na temat hobby, gdzie naczelnym hobby jest spożycie w reklamach google pokazują się ogłoszenia odwyków... hmmm...
Ostatnio edytowany przez Praqol (2009-02-13 19:52:36)
Google przewiduje, że będę go potrzebował za niedługo Niczym Nostradamus. Google prorokiem XXI wieku
Hodowla to zorganizowana produkcja danego sortu zwierzątka Się bierze tego dużo, to się rozmnaża, tego się robi jeszcze więcej, żre coraz więcej, aż w końcu Cię to przerasta i zżera na koniec i Ciebie
mistrzowski
a jak dodatkowo daje mleko to sie nazywa to CHÓW ZWIERZĄTEK...
gratuluje teorii spiskowej w watku powitalnym. chcecie zostac banitami na zawzsze?
Ostatnio edytowany przez Kwiato_PMP (2009-02-14 00:10:18)
Kwiato_PMP napisał:
gratuluje teorii spiskowej w watku powitalnym. chcecie zostac banitami na zawzsze?
a co prawda w oczy kole, tak ?? ty nam nie gróź bo jak nas drzwiami wyrzucisz to my oknem wejdziemy
Ty, prawnik, GROZISZ MI?!?! http://www.youtube.com/watch?v=-iX7QTNtdPw
Znowu zamykają usta opozycji Tylko teraz Kwiato przyuważ z kim fruwasz, bo tu MacKill ma admina a Ty użytkownik tylko jesteś
Ostatnio edytowany przez Praqol (2009-02-14 11:16:32)
Znowu zamykają usta opozycji
tak jest. Tyrani mówimy nie! Władza dla ludu i wogóle viva la resistance!
Tylko teraz Kwiato przyuważ z kim fruwasz, bo tu MacKill ma admina a Ty użytkownik tylko jesteś
no fakt. zapomniałem. Nie powiem, przypunktowałeś troszkę u mnie Praqol ale nie myśl sobie Wać Pan że kary na zjeździe unikniesz.
poczekajmy na Safara aż się lognie i coś więcej dopowie
MacKill napisał:
no fakt. zapomniałem. Nie powiem, przypunktowałeś troszkę u mnie Praqol ale nie myśl sobie Wać Pan że kary na zjeździe unikniesz.
Waść ponownie na wiatr puste słowa rzucasz, a ja wszytko to zapamiętuję sobie i nie myśl, że kontent z tych słów jestem. Ja także, kumie, zwroty Twe zapamiętuję i w odpowiedniej chwili na jaw wszytko wyciągnę, aby zemsty i zadośćuczynienia poczuć smak