Jak to jest z przekwalifikowaniem piłkarza na trenera?
Czy ta tabelka pokazuje faktyczny stan rzeczy?
http://www.hattrick.internetdsl.pl/trener_ceny.jpg
Rozumiem, że działa to tak:
1. Kupuje teraz zawodnik z solidnym przywództwem i błyskotliwym doświadczeniem.
2. Trzymam go w klubie przez 16 tygodni, ale nie wystawiam w meczach.
3. Po 16 tygodniach mogę uczynić z niego solidnego trenera z solidnym przywództwem za cenę:
od 1 741 600 do 1 888 000
Dobrze to rozumiem?
Teraz pytania:
1. Dlaczego cena się waha?
2. Czy poziom doświadczenia ma wpływ na coś jeszcze oprócz ceny przekwalifikowania?
błyskotliwy
Dobrze rozumiesz
Cena zależna jest od podpoziomu expa - im wyższy tym przekwalifikowanie jest tańsze.
Na nic innego nie ma
Ostatnio edytowany przez Castlevana_PMP (2009-07-24 14:40:24)
Praqol napisał:
Czyli słowem uzupełnienia: 1 888 000 zapłacisz za przekwalifikowanie gracza z solidnym doświadczeniem a 1 741 600 za takiego z boskim expem
Przynajmniej tak by to wychodziło...
Nie rozumiem. Według tej tabelki solidny piłkarz z błyskotliwym expem może zostać przekwalifikowany za kwotę około 1 800 000 (d 1 741 600 do 1 888 000 w zależności od podpoziomu expa według Castlevany). Według tej tabeli będzie solidnym trenerem z solidnym LS. Czy tak właśnie będzie?
Ostatnio edytowany przez Eiinaar (2009-07-24 15:46:08)
Sorry, źle zrozumiałem, a nie sprawdziłem tabeli. Za przekwalifikowanie zawodnika z błyskotliwym expem na solidnego trenera zapłacisz tyle ile napisałeś w widełkach zależnych od podpoziomu. Wcześniejszego posta kasuję, bo jest błędny
Panowie... mam niemożliwie przesadzoną pewność siebie u zawodników... da rade to trochę zmniejszyć?
Mocno taka pewność siebie wpływa na ich grę?
WE WILL NEVER DIE BECAUSE WE ARE UNITEDOffline
Zwolnij psychologów, może trochę spadnie. Pewność siebie podbija atak. No i może spowodować zlekceważenie przeciwnika, ale to w ekstremalnej sytuacji
mistrzowski
Mam ten sam problem, tak jak zauwazyl Praqol sa + i -, ale lamentowac nie ma powodu
nie lamentuje... najgorzej nie lubie nie wygrywać meczy przez lekceważenie rywala
Praqol napisał:
Napisz później ile dało zwolnienie jakiej ilości psychologów, to będzie jakaś nowa wiedza poparta przykładem
Więc: nie zwolniłem żadnego psychologa Mam go cały czas jednego. Pewność siebie spadła po niedzielnym meczu z "niemożliwie przesadzonej" na "przesadzoną". Mecz wygrany 5-1.
Praqol napisał:
Te dane gówno mi dały, ale zawsze coś
Ależ ty wulgarny jesteś
Mam całkiem interesującego juniorka którego myślę że zatrzymam na dłużej u siebie w seniorach (bardzo dobrze pasuje do moich planów na ten sezon). 17 rok życia osiągnie w środę 7 października, a 8 października w czwartek mija cały sezon od kiedy trafił do akademii. Idealnym rozwiązaniem było by gdybym go wyciągnął w środę pomiędzy skończonym meczem ligowym juniorów i sparingiem seniorów - grając w obydwóch dostałby podwójny trening (jeżeli nie jestem w błędzie )
Moje pytanie kieruję kilka dni później - w sparing juniorów który mogę rozegrać we wtorek 20 października. Przytrzymanie tego grajka 2 tyg dłużej i zapewnienie mu jeszcze jednego treningu ponad normę (w środę 21 października dostałby i tak dwa) ma więcej plusów czy minusów ?
tytaniczny
trzymaj go dwa dni nic nie znaczą !!!
drunk-dragon napisał:
trzymaj go dwa dni nic nie znaczą !!!
hmmm?? Ale jakie dwa dni?? kiedy według Ciebie mam go wyciągnąć ?