nadprzyrodzony
No i cacy już obaj wewnątrz
nadprzyrodzony
Ale tak jak myślałem, jak ja już opuściłem te forum to niestety nikogo tu nie ma... szkoda, miało swoją historię te forum
lovetka_AGFsłaby
Sporo użytkowników ma tutaj konta;) Pomysł jest sam w sobie dobry i nikt tego nie podważa. Niektórym brakuje pewnie czasu i nie są w stanie pisać tu i na HT. A z drugiej strony jak komuś się skończy supek to przynajmniej nie jest wykluczony z życia federacyjnego;)
nadprzyrodzony
Lovetko tak to właśnie wygląda:) Ja mi się skończył supek to tutaj tylko pisałem czując więź z federką PMP, był okres, w którym naprawdę masa osób się logowało i spamowało, teraz już dawno jest marazm, nawet ja tu rzadko zaglądam:/ Właśnie dlatego, że supka mam też, ale będę się starał
Wczoraj było losowanie tak jak pisał mi Castel więc niedługo powinno się i tu pojawić
nadprzyrodzony
ania90 napisał:
Ktoś wie kiedy na zewnętrznym można będzie się czegoś dowiedzieć o nowej edycji PPMP .
Pozdrawiam wszystkich Ania.
Już wrzucam podział na grupy i mecze:)
nadprzyrodzony
Donlisu napisał:
Witamy w tym zacnym gronie
Przyłączam się i dodaję, bardzo nielicznym... nielicznym:/
nadprzyrodzony
Bo tu jest odwrotnie niż w wewnątrz: czym nas mniej tym nas więcej:P
nadprzyrodzony
Nadejdzie kiedyś taki czas, że Hattrick padnie na cały dzień to tutaj większość zawita wtedy:)
Był taki czas, że tutaj działo się więcej niz na wewnętrznym, ale nie trwał on za długo